SR

EN

HOME

O NAMA

USLUGE

KLIJENTI

PROJEKTI

KONTAKT

PROJEKTI

Zdravstveni turizam HEALTH TRAVEL & BEAUTY

 

 

Manifestacija Zdravstveni turizam HEALTH TRAVEL & BEAUTY je po prvi put održana u okviru 40. Međunarodnog Beogradskog sajma turizma, u Hali 4,  u organizaciji Princip Group-a a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Strateški partner Zdravstvenog turizma HEALTH TRAVEL & BEAUTY je Beogradski sajam a generalni sponsor Opšta bolnica Bel Medic.

 

Učesnici na ovoj manifestaciji su bili Bel Medic, Hemofarm, Apoteka Beograd, Očna bolnica Profesional Dr Suvajac, Ericson Laboratoire, Carbofit, Donnerberg itd.

 

Na štandu Bel Medica posetioci su mogli da provere krvni pritisak i nivo šećera u krvi kao i da dobiju korisne lekarske savete o prevenciji i lečenju bolesti dok je tim Očne bolnice Profesional Dr Suvajac posetiocima proveravao očni pritisak, očno dno i dioptriju. Na štandu Hemofarma posetioci su mogli da dobiju savete o putnoj apoteci. Apoteka Beograd je promovisala kreme za negu kože lica iz njihove laboratorije i davala informacije o kartici za popust za penzionere. Posetioci su mogli da urade tretmane sa najkvalitetnijom kozmetikom za wellness&spa centre na štandu Ericson Laboratoire, probaju najbolje aparate za masažu za kućnu i profesionalnu upotrebu. Uvek prisutan tim vrhunskih stručnjaka iz oblasti medicine i kozmetike je bio na raspolaganju za sva pitanja posetilaca.

Možemo reći da je prva manifestacija Zdravstveni turizam HEALTH TRAVEL & BEAUTY  uspešno realizovana. Želja nam je da Zdravstveni turizam HEALTH TRAVEL & BEAUTY bude neizostavni deo Međunarodnog sajma turizma.

 

 

"Mladi u Srbiji" je međunarodna konferencija namenjena omladini i studentima u organizaciji „Mreže za razvoj sportskih, edukativnih i zabavnih manifestacija SEZAM“  koja se održao od 5 – 8  decembra 2017. godine na Kopaoniku.

 

Cilj projekta je bio da okupi omladinu i studente i kroz predavanja i radionice motiviše njihov dalji razvoj na profesionalnom planu i angažovanje u društvu kroz samostalni rad i afirmaciju u Republici Srbiji. Tome je predhodila razmena informacija i iskustava i rešavanja konkretnih problema u oblasti „Start up“ –a, upoznavanja sa pretpristupnim fondovima za finansiranje projekata iz sredstava Evropske Unije, upoznavanje i diskusija o postojećim problemima u očuvanju kulture i elemenata kulture kao bitnog faktora nacionalnog identiteta i čuvanja i negovanja kulture, tradicije i sopstvenog nacionalnog  identiteta, ukazivanje na prednosti i vrednosti života u našoj zemlji iz iskustva i pogleda istaknutih pojedinaca srpske dijaspore.

Okupljajući predstavnike državnih institucija Republike Srbije, akademske zajednice, privrede, vodećih kompanija, civilnog sektora, nevladinih organizacija i omladine i studenata i njihovo višednevno angažovanje na konferenciji doprinosi  rešavanju problema nezaposlenosti mladih. Na projektu su učestvovali visoki studentski predstavnici i članovi studentskih organizacija iz Srbije i naročito iz regiona.

 

Kroz višednevni program, predavači i učesnici diskusija, među kojima će biti predstavnici Vlade R. Srbije, profesori Univerziteta u Beogradu, predstavnici istaknutih kompanija i istaknute ličnosti dijaspore, su svojim znanjem i iskustvom na predavanjima učesnicima konferencije dali priliku da steknu nova znanja, individualno napreduju i stručno se usavrše i što je najvažnije, njihov zadatak bio je da podstaknu mlade u Srbiji da ne čekaju na prilike za zaposlenje, već da ih sami stvaraju.

 

Konferencija „Mladi u Srbiji“ imao je i poslepodnevni i večernji program koji je osmišljen za druženje i odmor od dnevnih predavanja, gde su učesnici imali priliku da se upoznaju i stvaraju nove kontakte u oblasti različitih struka,  razmenjuju iskustva, što je od velikog značaja za pokretanje eventualnih mogućih projekata i poslova.

 

Na ovaj način, nauka, državne institucije i kompanije se promovišu direktno kroz ulaganje u znanje, razmenu isustava a samim tim i budućnost naše zemlje.

 

Konferenciju su podržali

 

  • Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije
  • Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije
  • Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije
  • Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije
  • Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije

 

Design & Copyright © 2017 Princip Group Media and Advertising